آرشیو اخبار
1399/1/12 سه‌شنبه
در راستای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا صورت گرفت؛
اختراع دستگاه کاربردی محافظ لمس صورت توسط پیام نوری ها

دستگاه کاربردی محافظ لمس صورت با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا توسط فارغ التحصیل رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور اختراع شد.

مهندس مهدی یزدان ثابت، لمس صورت توسط افراد را یک رفتار عادتی دانست که در اختیار فرد نبوده و طبق علم روانشناسی ر حسب عادت فرد در یک ساعت ۲۳ بار صورت خود را لمس میکند.
وی افزود: دستگاه کاربردی محافظ صورت با زنگ هشدار فرد را آگاه کرده و از تماس دست با صورت جلوگیری میکند.
وی تصریح کرد: این دستگاه طوری طراحی شده که به محض بالا رفتن دست و نزدیکی آن به صورت با زنگ هشدار، خطر تماس دست را به فرد یادآوری میکند.
وی با عنوان اینکه این دستگاه مانند ساعت بر روی مچ بسته میشود، از ساخت نمونه اولیه این دستگاه خبر داد و اعلام کرد: میتوان با تولید انبوه این دستگاه تا حد بالایی از شیوع بیماری کرونا جلوگیری کرد.

شایان ذکر است مهندس مهدی یزدان ثابت فارغ التحصیل رشته کارشناسی ارشد رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور می باشد که زیر نظر استاد خود دکتر علیپور عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور به این امر اقدام‌نموده است.