آرشیو اخبار
1398/12/7 چهارشنبه
باحضور بیش از ۱۶۰دانش آموخته؛
جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل برگزار شد

نخستین جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال های 93 ، 94 و 95 دانشگاه های پیام نور مرکز آران و بیدگل و دانشگاه های پیام نور واحد نوش آباد با حضور بیش از یکصدوشصت نفر از دانش آموختگان برگزارشد.

این مراسم که با حضور دانش آموختگان و خانواده های آنها برگزار شد، دکتر اسماعیل بایبوردی فرماندار شهرستان آران و بیدگل، دکتر امیر لقمان سرپرست دانشگاه پیام نور آران و بیدگل، جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان حضور داشتند.

مراسم با برنامه های متنوعی همچون موسیقی ، تئاتر و مسابقه همراه بود و دانش آموختگان در پایان مراسم با گرفتن عکس یادگاری با لباس فارغ التحصیلی سوگندنامه مخصوص فارغ التحصیلی را قرائت کردند.

شایان ذکر است طی سال های 93 تا 95 بیش از 700 نفر در دانشگاه های پیام نور آران و بیدگل و نوش آباد فارغ التحصیل شدند که جمع حاضر به نمایندگی از ایشان در این مراسم حضور پیدا کردند