آرشیو اخبار
1398/9/10 یکشنبه
دانشجوی ورزشکار جوان شیرازی در راه مسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ جهان

محمد رئیسی دانشجوی ورزشکار دانشگاه پیام نور شیراز، روز سه شنبه 12 آذرماه به منظور شرکت درمسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ جهان عازم مسکو می شود.

این پهلوان جوان که رکوردار اسکوات لیفت و مجموع جوانان جهان است، امسال نیز در مسابقات رنکینگ جهانی و انتخاب بهترین پاورکار سال 2019 حضور خواهد داشت  که امیدوار است بتواند بار دیگر برای ورزش ایران تاریخ ساز شود.

مسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ جهان آذرماه امسال با حضور 3هزار و400 ورزشکار از سراسر دنیا در روسیه برگزار می شود که از کشورمان نیز 25 نفر حضور دارند. همچنین 34 نفر از بهترین های ورزشکار دنیا نیز به این مسابقات دعوت شده اند که در روز آخر برای رنکینگ جهانی و انتخاب بهترین پاورکار 2019 به رقابت خواهند پرداخت که محمد رئیسی نیز جزو این گروه است.

این ورزشکار شیرازی، تنها ایرانی  جزء حرفه ای ها و ستارگان پاورلیفتینگ جهان در  دسته 82.5 کیلوگرم  است.

وی برای انتخاب بهترین پاورکار سال 2019 دنیا بایستی با 2حریف قدرتمند و سرسخت خود یعنی نوانوف قزاقستانی و ناسونوف روس به رقابت بپردازد.