آرشیو اخبار
1398/6/30 شنبه
حجت االسلام والمسلمین دکتر رستمی،در اختتامیه نهمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو:
عقب ماندگی 200 ساله با این شتاب جبران نمی شود؛ باید راه میان بر پیدا کرد / اگر مدیر از خارج می آوردیم اینقدر پیشرفت نمی کردیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: در حوزه های علمی و پزشکی پیشرفتهای بسیار کرده ايم، اما عقب ماندگی 200 ساله را با اين شتاب جبران نمی توان کرد.
حجت االسلام والمسلمین دکتر رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در مراسم اختتامیه نهمین مسابقه ملی نانو که صبح امروز با حضور مسئولان دانشگاه ها و نفرات برگزیده در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، اظهار کرد: يکی از بهترين جلساتی که برگزار می شود، جلساتی است که در آن جوانان علمی ما میزبان آن هستند. وی ادامه داد: يک واقعیت مهم در دنیا وجود دارد و اينکه قدرت علم تعیین کننده قدرت علمی در جهان است و رهبری نیز همواره به اين موضوع تاکید کرده اند که علم قدرت است. حجت االسلام والمسلمین دکتر رستمی افزود: آمارهايی که ديده يا شنیده میشوند از کشتار جمعی بشر نشان دهنده آن است که گاهی موتور محرک علم به دست نااهلان افتاده شايد يک زمانی چنگیز مغول برای کشتن 200 هزار انسان ماهها می جنگید، اما حالا برخی کشورها با دو بمب چنین تعدادی از انسانهای بی گناه را میکشند. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: امروز در کشورهای مختلف دنیا حضور دانش در توسعه قدرتها نقش مهمی دارد، اما اينکه از آن چگونه استفاده شود مهمتر است؛ ما شاهد آن هستیم که کشوری مثل يمن آماج حمالت پیشرفته ترين بمبها است برای کشته شدن يکسری انسانهای پابرهنه های که آب و غذای آشامیدنی مناسب ندارند آن هم توسط کشوری که حقوق بشر را رعايت نمیکند، اما رئیس کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل میشود و آب هم از آب تکان نمی خورد. وی تصریح کرد: ما امروز در شرايطی قرار داريم که دانشجو و استاد ايرانی در سختترين شرايط تحريمی توانسته روی پای خود بايستد حتی می بینیم که دکتر سلیمانی به خاطر يک خريد يک چیت ساده که در بازار هم فراوان است بدون دادگاهی شدن در زندان به سر می برد و اين يعنی ما در برابر مشکالت مقاومت کرده ايم. حجت السلام والمسلمین دکتر رستمی تاکید کرد: امروز جوانان ما در دانشی که نیازمند پیچیده ترين تجهیزات و وسايل است توانسته رشد چشمگیری داشته باشد به نحوی که در جهان جزو افتخار آفرينان است و ما هم امروز شاهد يک صحنه افتخارآمیز هستیم که بايد الگوی ساير بخشها باشد. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها یادآور شد: ما در حال حاضر در جهان و در تولید علم جايگاه چهارم را داريم، اما شايد در تبديل آن به محصول آنچنان که بايد موفقیتی کسب نکرده ايم يا حتی در شرايطی امکان صادرات محصولات مان نیز وجود نداشته باشد. وی گفت: نانو امروز تبديل به يک الگوی دست يافتنی و موفق در تمام ابعاد شده است و ما بايد در ساير بخشها نیز از آن الگو بگیريم نه آن گونه که برخی مديران ما در تلويزيون می گويند بايد مدير از خارج وارد کنیم. حجت السلام والمسلمین دکتر رستمی افزود: اگر قرار بود مدير از خارج وارد کنیم هرگز به اين پیشرفتها دست پیدا نمی کرديم و مسئولان ما بايد بدانند که اگر کار را به جوانان فرهیخته، دانشمند و توانمند بسپارند قطعا پیشرفت خواهیم کرد. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: جوانان ايرانی با تکیه بر علم خود توانستند پیشرفته ترين پهپاد آمريکا را ساقط کنند شايد جالبتر اين باشد که آنها چند روز بعد از ما تشکر کردند که پهپاد سرنشین دار آنها را مورد اصابت قرار نداده ايم و اين يعنی ما روی پای خودمان ايستاده ايم. وی تاکید کرد: جوانان ايرانی ثابت کرده اند بدون اينکه از کشوری صدقه علمی دريافت کنند با مطالعه تحقیق و تجربه به اين دستاوردهای رسیده اند و امروز توان بازدارندگی کشور افزايش يافته است. حجت السلام والمسلمین دکتر رستمی گفت: در زمان جنگ ايران و عراق دشمن که از همه کشورها مورد حمايت همه جانبه قرار میگرفت ما محتاج واردات سیم خاردار بوديم، اما امروز توانسته ايم به علوم مهمی که در اختیار برخی کشورها است دست يابیم و به همین خاطر است که دشمن شرايط تحريمی را ايجاد کرده که نمی توانیم توان دانش بنیان خود را صادر کنیم. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: در حوزه های علمی و پزشکی پیشرفتهای بسیار کرده ايم، اما عقب ماندگی200 ساله را با اين شتاب جبران نمی توان کرد بلکه بايد راههای میان بر در عرصه های صنعت و فناوری پیدا شود و از سوی ديگر مسئولان بدانند که فناوریهای نو جای تمرين، خطا و تجربه است تا به نتیجه برسد و اين نتیجه عاقبت ايران را روشن تر خواهد کرد.