آرشیو اخبار
1398/4/19 چهارشنبه
معاون فرهنگی ،اجتماعی ودانشجوئی خبرداد:
تنظیم دستورالعمل اجرائی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ویژه دانشجویان حافظ قرآن دردانشگاه پیام نور

دکتر محمدهادی امین ناجی دستورالعمل اجرای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ویزه دانشجویان حافظ قرآن دانشگاه پیام نور را تشریح کرد.

معاون فرهنگی ،اجتماعی ودانشجوئی دانشگاه پیام نور در نخستین جلسه تنظیم اجرای پرداخت وام قرض الحسنه به دانشجویان حافظ قرآن  بااشاره به یکی از مفادتفاهم نامه دانشگاه با بانک قرض الحسنه مهر مبنی بر اعطای تسهیلات قرض الحسنه به دانشجویان حافظ قرآن گفت:اجرائی کردن منویات مقام معظم رهبری درخصوص ترویج فرهنگ حفظ قرآن کریم دربین نسل جوان از مهم ترین اهداف دانشگاه است.

وی باتاکید برلزوم ترغیب وتشویق حافظان قرآن کریم برای حضور فعال در کانون های قرآن وعترت دانشجویی افزود:تشکیل مجمع حافظان قرآن کریم درکلیه مراکزوواحدهای دانشگاه وتهیه وتنظیم بانک اطلاعاتی دانشجویان حافظ قرآن برای معرفی به بانک قرض الحسنه مهر باید دردستور کار قرارگیرد.

وی در این جلسه از مسئولان فرهنگی خواست بامعرفی دانشجویان به اداره کل اوقاف استان ها بسترمناسبی برای علاقه مندان به حفظ قرآن کریم فراهم نمایند.

گفتنی است ، نخستین جلسه تنظیم دستورالعمل اجرائی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ویژه دانشجویان حافظ قرآن باحضور دکتر ناجی معاون فرهنگی ،اجتماعی ودانشجوئی ،حجت السلام والمسلمین نبوی  رئیس نهادنمایندگی مقام معظم رهبری ،محمدی مدیرکل فرهنگی  وفوق برنامه،معاون مدیرکل  فرهنگی وفوق برنامه ،آقای ابراهیمی رئیس مرکزقرآنی وآقای نادعلی  مسئول کمیته مطالعات فرهنگی دانشگاه پیام نور برگزارشد.