آرشیو اخبار
1398/4/24 دوشنبه
درخشش دانشجوی دانشگاه پیام نور واحد شلمزار ،
کسب 2مدال طلا و نقره توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری واحد شلمزار

ششمین دوره مسابقات جهانی کارگران در رشته دو و میدانی که  در شهر تورتوسای اسپانیا برگزار شد،  داوود ملک پور  دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه پیام نور واحد شلمزار  و دو و میدانی کار کارگر نیز در 2 رشته پرتاب دیسک، پرتاب چکش و پرتاب وزنه به همراه 21 دو و میدانی کار دیگر در مسابقات مذکور شرکت کرد وتوانست دو مدال طلا ویک نقره را از آن خود کند .

وی در رشته پرتاب دیسک و پرتاب چکش در سکوی نخست قرار گرفت و مدال طلا را به خود اختصاص داد و همچنین  در رشته پرتاب وزنه موفق به کسب مدال نقره شد.

گفتنی است در ششمین دوره بازی های کارگران جهان، پنج هزارورزشکار از ۴۲ کشور در ۱۸ رشته ورزشی حضور یافتتند و ورزشکاران ایران در ۹ رشته آن شرکت کردند.

دکتر علیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری در پیامی کسب دو مدال طلا ویک نقره را توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور واحد شلمزار به وی و خانواده دانشگاه پیام نور تبریک گفت .