آرشیو اخبار
1398/4/16 یکشنبه
معاون فرهنگی،اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خبر داد:
راهیابی 17 دانشجوی فرهیخته و ممتاز دانشگاه پیام نوربه مرحله نهائی بيست و چهارمين المپياد علمي- دانشجويي كشور

دکترمحمد هادی امین ناجی گفت : از 291 داوطلب شرکت کننده در مرحله اول بيست و چهارمين المپياد علمي- دانشجويي كشور 17 دانشجوی فرهیخته و ممتاز دانشگاه پیام نور به مرحله نهائی راه یافتند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور افزود: مریم دارستانی فراهانی رشته علوم کشاورزی، فاطمه توکلی کمکوئی رشته زبان و ادبیات فارسی، فخرالسادات ملک بنادکی رشته زبان و ادبیات فارسی، میر مرتضی اولیائیان رشته علوم جغرافیا از استان تهران، سیما سرخیل رشته روانشناسی از استان مازندران ، شیما غلامعلی زاده رشته روانشناسی از استان گیلان ، ابوالفضل طاهر خانی رشته زبان و ادبیات فارسی از استان قزوین، علی اصغر شفیعی رشته الهیات و معارف اسلامی از  استان اصفهان، اردوان حسنی رشته زبان و ادبیات فارسی از  استان کهکیلویه و بویر احمد، شیرین درزی رشته روانشناسی از استان فارس، مطهره جوزا و امین رستمی رشته الهیات و معارف اسلامی از استان کرمان، فاطمه سواعدی رشته الهیات و معارف اسلامی، سمانه فرخی نسب، مهسا گلی نسب، جابر طهماسبی اصل رشته مهندسی صنایع و راحله جدیدی رشته علوم تربیتی از استان خوزستان در مرحله نهایی این مسابقات شرکت خواهند کرد.

وی با عنوان اینکه از رشته زبان و ادبیات فارسی 4 نفر، رشته الهیات و معارف اسلامی 4 نفر ، روانشناسی 3 نفر، مهندسی صنایع 3 نفر، از رشته های علوم جغرافیا، علوم تربیتی و مهندسی کشاورزی هر کدام یک نفر به مرحله نهائی راه یافته اند، افزود: مرحله بیست و چهارمین المپیاد علمی - دانشجویی  3 و 4 مرداد ماه  برگزار می شود و این در حالی است که تعداد دانشجویان دانشگاه پیام نور در این دوره نسبت به دوره قبل افزایش چشمگیری داشته است.

وی یادآور شد: در بیست و سومین دوره المپیاد غیر متمرکز منطقه ای سال 1397 تنها دو نفر( ازمنطقه 2 و منطقه 4) به مرحله نهائی راه یافتند و در سال 1398 تعداد آن به 17 نفر رسیده است.

وی در پایان افزود: رتبه اول تا پانزدهم مرحله نهايي المپيادهاي علمي دانشجويي کشور مستقيما توسط دانشگاهها، بدون شرکت در آزمون کارشناسي ارشد پذیرش می شوند.