1398/12/3 شنبه
مدیرکل فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه پیام نور:
راه اندازی سامانه ارسال و ثبت ایده های قرآنی بخش دانشگاهی بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

مدیرکل فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه پیام نور گفت: سامانه ارسال و ثبت ایده های قرآنی بخش دانشگاهی بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم راه اندازی شد.
 دکتر محمدی افزود: در این سامانه اساتید، دانشجویان و کارکنان می توانند طرح ها و ایده های و مشخصات محصولات قرآنی خود را بارگذاری نمایند.
وی با عنوان اینکه مهلت ارسال طرح ها تا 10 اسفندماه سال جاری است، افزود: علاوه بر حمایت و تقدیر از طرح ها و ایده ها و محصولات برگزیده در این نمایشگاه، با هماهنگی های صورت گرفته، امکان فروش محصولات قرآنی دانشگاهیان در بخش دانشگاهی بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم فراهم آمده است.
لازم به ذکر است با ابلاغ شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی دانشگاه ها مدیریت بخش دانشگاهی این دوره نمایشگاه به دانشگاه پیام نور واگذار شده است.
گفتنی است بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان در مصلی تهران برگزار خواهد شد.
آدرس سامانه:                    http://idehayequrani.pnu.ac.ir