1398/4/22 شنبه
دکتر حاج بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی:
تحصیل در دانشگاه پیام نور کم هزینه بوده و امکان تحصیل برای همه افراد جامعه در همه جا را فراهم‌نموده است

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه پیام نور این استان بازدید کرد.
دکتر حاج بابایی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ضمن بازیداز دانشگاه پیام‌نور استان همدان و دبیرخانه منطقه ۴ گفت:تحصیل در دانشگاه پیام نور کم هزینه بوده و امکان تحصیل برای همه افراد جامعه را در همه جا فراهم نموده است .
وی افزود: دانشگاه پیام نور عدالت اجتماعی و امکان تحصیل رادر همه جای کشور فراهم‌نموده است که این ویژگی بارز و ارزشمند این دانشگاه است. وی افزود: در این راستا آمادگی هرگونه کمک در راستای توسعه کیفی و آموزشی این دانشگاه را داریم.
در ادامه دکتر صفایی رییس دانشگاه پیام نور استان همدان و منطقه ۴ ضمن تقدیر از حضور نماینده محترم مردم همدان وفامنین؛ گزارشی از وضعیت اموزشی، فرهنگی و پژوهشی و اداری ارائه داد و خواستار حمایت بیشتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از دانشگاه پیام نور شد.