دستاوردها
1398/2/15 يكشنبه
اعطای نشان ملی فرهنگ و هنر کشور به عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی
دکتر سجاد آیدینلو مفتخر به دریافت نشان عالی فرهنگی و هنری فردوسی شد

مراسم اعطای نشان عالی فرهنگی وهنری فردوسی به مناسبت  روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، طی مراسمی با حضور معاون و قائم مقام وزیز فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دانشگاه  فردوسی مشهد ، معاون امنیتی سیاسی استانداری خراسان رضوی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی، و اساتید دانشگاه از سراسرکشور در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی برگزار شد.

این نشان به اساتیدی که همه ساله بالاترین  فعالیت  را در حوزه تحقیقی و هنری  انجام داده اند تعلق می گیرد.  و این نشان‌ها به سید فتح‌الله مجتبایی، سجاد آیدنلو، سیدمصطفی سعیدی و سرگئی فئوفانف از روسیه تعلق گرفت. شایان ذکر است سجاد آیدنلو: عضو علمی دانشگاه پیام نور ارومیه در سال ۱۳۵۹ در ارومیه متولد شده است. این پژوهشگر جوان دانشگاه پیام نور استان آذر بایجان غربی در رشته  زبان و ادبیات فارسی در حال حاضر دانشیار بوده و تاکنون ۱۴ عنوان کتاب و ۲۰۰ مقاله در حوزه ادبیات و شاهنامه‌پژوهی ازوی منتشر شده است.آیدینلو   در ششمین  دوره توانست با ارائه مجموعه آثار پژوهشی خود بالاترین نشان عالی ، ملی فرهنگی و هنری کشور را دریافت نماید.