برگزاری نشست پایان دوره برای زبان‌آموزان کشور ترکیه در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه پیام نور دوشنبه 24 مرداد در مراسمی با حضور دکتر ایوب مرادی رئیس مرکز آموزش زبان فارسی، فرهاد پالیزدار معاون امور بین‌الملل بنیاد سعدی و دکتر مطهری از سازمان فرهنگ و ارتباطات به شرکت‌کنندگان گواهی پایان دوره اعطا شد.

در این مراسم دکتر مرادی ضمن تشریح امکانات و فعالیت‌های مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه پیام نور، اعلام آمادگی خود را برای برگزاری دوره‌های تکمیلی زبان‌آموزی از طریق بسترهای موجود در حوزه‌ی آموزش الکترونیک اعلام کرد.

معاون بین‌الملل بنیاد سعدی نیز ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری دوره، اظهار امیدواری کرد به‌کارگیری امکانات موجود در زمینه‌ی آموزش‌های مجازی در دانشگاه پیام نور، زمینه‌های گسترش و اعتلای زبان و فرهنگ ایران را در سطح جهانی فراهم آورد.

در پایان مراسم نیز شرکت‌کنندگان در دوره‌ی آموزشی گواهی‌های پایان دوره‌ی خود را از دست مسئولین دریافت کردند.