در نشست مشترک رئیس مرکز آموزش زبان با معاون بنیاد سعدی مطرح شد بررسی راه‌های همکاری مشترک مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه پیام نور با بنیاد سعدی

طی نشست مشترک رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه پیام نور با دکتر پالیزدار معاون امور بین‌الملل بنیاد سعدی، طرفین به بررسی راه‌های همکاری مشترک پرداختند.
در این نشست ایوب مرادی رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه، ضمن اعلام آمادگی برای برگزاری دوره‌های زبان‌آموزی، دانش‌افزایی و ایران‌شناسی، امکانات و شرایط مناسب دانشگاه پیام نور را برای همکاری‌های گسترده در راستای گسترش زبان و فرهنگ فارسی برشمرد.
دکتر پالیزدار نیز با اشاره به فراهم‌بودن زیرساخت‌های آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور، برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی به‌صورت الکترونیکی را از امتیازهای ویژه‌ی این دانشگاه دانست.
در پایان این نشست طرفین درخصوص برگزاری دو دوره‌ی دانش‌افزایی برای استادان دانشگاه‌های افغانستان و هند در تابستان سال جاری به تفاهم رسیدند.