1398/10/20 جمعه
به مناسبت شهادت سردار سليماني
پيام تسليت پایگاه شهید شهریاری (بسيج كاركنان سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور)

شكوه و سربلندي ايران اسلامي، مرهون مجاهدت دلير مرداني همچون سردار قاسم سليماني است كه در مكتب انسان ساز ولايت، درس عشق، ايثار و خدمت آموختند؛ مرداني كه با دل بريدن از تمامي تعلقات، به دعوتگاه يار شتافتند و برگ برگ دفتر هستي را با نام و ياد خود جلوه اي ديگر بخشيدند.سردار، فرمانده اي بصير، زمان شناس و ولايت مدار بود كه شهادت بهترين پاداش چهل سال مجاهدت ومبارزه ي في سبيل الله او بود ،مردي كه عمرش را در راه دفاع از كيان و ناموس وطن گذاشت و لحظه اي از پاسداري حرمت و حريم ايرانيان غافل نشد.

قامت سردار سرفراز ايران هرگز دربرابر دشمنان اين آب و خاك نشكست و او ايستاده به درجه رفيع شهادت نائل شد يقينا استكبار جهاني و در راس آن آمريكاي جنايتكار هر زمان كه در محاسباتش با بن بست مواجه مي شود قصد دارد با ترور ناجوانمردانه و به شهادت رساندن شخصيت ها جريان خروشان اسلام و انقلاب را تحت الشعاع قرار دهد ولي همانطور كه بنيانگذار كبير جمهوري اسلامي بارها فرمود با اين اقدامات اراده امت را در مقابله با دشمنان قوي تر و مصمم تر مي كنند و انشاالله به فضل الهي و همانگونه كه رهبر معظم انقلاب و مسئولين كشور اشاره داشتند بزودي و به سختي انتقام خون پاك حاج قاسم سليماني و شهدا را خواهيم گرفت. دشمن بداند پاسخ كوبنده تربيت يافتگان مكتب اين شهيد بزرگوار شادي زودگذر آنان را به شب تيره مبدل خواهند كرد.

پایگاه شهید شهریاری (بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور)عروج ملكوتي اين سردار سرافراز اسلام كه صبورانه زيست،صادقانه آموخت،صميمانه روشني بخشيد و سبك بال از افق ناسوت پركشيد را تسلیت عرض نموده و  اين اقدام بزرگ ترين تروريست جهاني باعث گردید بارديگر  تجديد پيمان با آرمانهاي امام عزيز و شهداي گرانقدر انقلاب اسلامي توسط ملت عزیز رقم دیگری بخورد و همچون شهداي والا مقام خود تا جان در بدن دارند تحت امر ولي فقيه خود، براي دفاع از كيان انقلاب اسلامي اعلام آمادگی نمایند.

ومن الله التوفیق

روابط عمومی بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور