همايش ها و کارگاه ها
نخستین همایش معماری و شهرسازی با موضوع: الزامات، چالش ها و راهبردهای معماری و شهرسازی در سکونت گاه های کوهستانی با محوریت منطقه
زمان: جمعه 28 آبان 1395
مكان: دانشگاه پیام نور سنندج

آدرس اینترنتی کنفرانس: http://conference.pnu.ac.ir/Kordestan-mountainssettements/

این همایش به یاری خداوند بزرگ و مهربان و به همت گروه معماری و شهرسازی دانشگاه پیام نور سنندج و مشارکت پایگاه منظر فرهنگی تاریخی اورامانات سازمان میراث فرهنگی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، تاریخ 27 تا 28 آبان 95 برگزار خواهد شد. اولین روز همایش ارائه مقالات برگزیده پنجشنبه ۲۷ آبان ماه 1395 در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج و دومین روز آن جمعه ۲۸ آبان کارگاه های آموزشی در شهر اورامان تخت استان کردستان با صدور گواهینامه معتبر از سوی کمیته علمی همایش و مرکز آموزش استانداری، برگزار می شود. ارسال چکیده مقالات 10 مهر 95 و مهلت ارسال مقالات تا 24 مهر 95 می باشد.

دبیر علمی همایش دکتر البرز داودی عضو هیئت علمی و مدیرگروه معماری و شهرسازی دانشگاه پیام نور مرکز سنندج می باشد و اعضای سرشناس کمیته علمی همایش می توان از آقایان فرماندار محترم سنندج، دکتر محمدابراهیم زارعی دانشیار و عضو هیئت علمی گروه باستانشناسی دانشگاه بوعلی سینا، دکتر محمدسعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی و عضو هیئت علمی گروه معماری دانشگاه بوعلی سینا، دکتر حیدر جهان بخش، عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه پیام نور کشور و آقای دکتر سعید علی تاجر عضو پیوسته کرسی علمی معماری و شهر سازی  شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیئت علمی گروه معماری دانشگاه بوعلی سینا نام برد.

محورهای همایش شامل آسیب شناسی آموزش معماری در ایران (گذار از سنت به مدرنیته، لزوم بازآفرینی الگوهای بومی و سنتی) با تأکید بر سکونت گاه های کوهستانی، طرح های توسعه شهری، الزامات، چالشها و رویکردهای اصلاحی با تأکید بر سکونتگاه های کوهستانی، چالش ها و الزامات طراحی شهری و روستایی و تداوم و پایداری منظر تاریخی فرهنگی سکونتگاه های کوهستانی با محوریت اورامانات، عرضه زمین و تأمین مسکن در سکونت گاه های کوهستانی الگوهای طراحی معماری در سکونتگاه های کوهستانی می باشد.

ارتباط با دبیرخانه همایش: شماره تلفن 08733770318

کانال تلگرام همایش: Telegram.me/Mountainous_Settlements