استان ها
1402/6/5 یکشنبه
اختتامیه اولین مسابقات موت کورت کشوری در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی
اولین دوره مسابقات کشوری موت کورت دادگاه خانواده در مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اختتامیه اولین دوره مسابقات موت کورت کشوری به میزبانی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی و با همکاری مرکز وکلا؛ کارشناسان رسمی و قوه قضائیه با محوریت دعاوی خانوادگی در پیام نور مشهد برگزار شد.
دکتر مولودیان رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در حاشیه برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری موت کورت؛ این مسابقه را به معنی برگزاری دادگاه های شبیه سازی شده و تمرینی دانست و اظهار داشت: دانشجویانی که قصد دارند در آینده در مسند قضاوت و یا منصب وکالت فعالیت داشته باشند، با شرکت در این مسابقات می توانند آمادگی پیدا کنند تا جدا از مباحث نظری و ماهیتی آکادمیک که در دانشگاه ها می آموزند، به صورت عملی نیز این آموخته ها را به کار ببندند. لازم به ذکر است این دوره از مسابقات با حضور شرکت کنندگان و داوران کشوری و با شرکت ۱۰ تیم آغاز شد.
ضمناً براساس اعلام کمیته داوران دانشگاههای استان خراسان رضوی و استان اصفهان رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.