استان ها
1402/4/15 پنجشنبه
سرپرست دفتر ناتک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور در دانشگاه پیام نور استان بوشهر :
ضرورت توسعه رشته های تکمیلی در دانشگاه پیام نور بوشهر

دیدار و گفت‌و‌گوی صمیمانه سرپرست دفتر ناتک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور با کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور بوشهر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان بوشهر، سرپرست محترم دفتر ناتک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور با کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان بوشهر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
دکتر خادمی طی نشستی که با کارکنان خدوم دانشگاه پیام نور استان بوشهر داشت ضمن شنیدن مسائل و مشکلات کارکنان تاکید کرد:کارکنان اداری یکی از ارکان مهم دانشگاه در توسعه دانش در میان اقشار مختلف جامعه خصوصا در استان بوشهر می‌باشند و دانشگاه به اندازه بضاعت خود در تلاش است که قدردان کارکنان  دانشگاه باشد.
ایشان سپس در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان بوشهر بر ضرورت توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور استان بوشهر تاکید کردند.
وی همچنین از نقش اساسی اعضای  هیات علمی در دانش‌افزایی و توسعه علم و دانش در استان تقدیر کرد و بواسطه همین نقش اساسی است که وزارت علوم باید نگاه ویژه‌ای به دانشگاه پیام نور داشته باشد.