استان ها
1402/4/14 چهارشنبه
تجليل از بازنشستگان دانشگاه پيام نور شيراز همزمان با ايام دهه امامت و ولايت
آيين تجليل از بازنشستگان دانشگاه پيام نور شيراز و ستاد استاني فارس و همچنين جشن عيد سعيد غدير به ميزباني اين مركز دانشگاهي برگزار شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور استان فارس در اين برنامه كه براي نخستين بار در دانشگاه پيام نور فارس همزمان با ميلاد با سعادت امام هادي(ع) برگزار شد، از خدمات سي ساله ۲۴ نفر از اعضاي علمي و اداري كه در چند سال اخير از دانشگاه بازنشسته شده اند تجليل شد.
دكتر جاجرمي زاده در اين مراسم با بيان اينكه تقدير از چند دهه خدمات همكاران را وظيفه ذاتي خود مي دانيم گفت: برگزاري چنين مراسمي حداقل تلاشي است كه مي توانيم در برابر خدمات صادقانه اين دسته از اعضاي دانشگاه انجام دهيم.
وي از اعضاي پيشكسوت و بازنشسته دانشگاه خواست تجربيات دوران خدمت خود را در اختيار اعضاي شاغل قرار دهند.
مديحه سرايي ميلاد امام هادي(ع) و عيد غدير، پخش نماهنگ،خاطره گويي بازنشستگان و اهداي تقديرنامه از بخشهاي اولين مراسم تجليل از بازنشستگان دانشگاه پيام نور در استان فارس بود