استان ها
1402/2/19 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان:
تکریم بازنشستگان از توصیه‌های مهم اسلام است/ زمانی که بزرگان ما شاد باشند، این شادی به کل جامعه سرایت می کند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکتر منصور فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان در جلسه شورای آموزشی استان از زحمات چندین ساله عبدالله کمالی که تازگی به مقام بازنشستگی نائل آمده بود، با اهدا لوح تجلیل کرد.
دکتر فرهادی در این جلسه ی شورای آموزشی،  گفت: بازنشستگان را هیچ وقت نباید فراموش کرد و باید همواره از زحمات این عزیزان تقدیر و تشکر کرد.
وی، تکریم از بازنشستگان و بزرگان را مهم توصیف کرد و افزود: تکریم  از بازنشستگان از اهمیت بالایی برخودار است و   زمانی که بزرگان ما شاد باشند، این شادی به کل جامعه سرایت می کند

رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان، افزود: دین اسلام احترام به بزرگان را چه در رفتار و چه خدمت به آنها بسیار مهم دانسته و بارها نیز در این زمینه سفارش شده است. حرمت بازنشستگان عزیز باید همراه با خدمات بهتر به آنها مورد توجه قرار گیرد.
گفتنی است در این مراسم با حضور دکتر فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان و تعدادی از مدیران و معاونین دانشگاه برگزار شد و از زحمات چندین ساله عبدالله کمالی تجلیل شد.