استان ها
1399/10/16 سه‌شنبه
همزمان با سالروز بزرگداشت شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
وبینار تخصصی با موضوع مکتب سردار سلیمانی دردانشگاه پیام نور استان اصفهان برگزارشد

وبینار تخصصی باموضوع مکتب سردارسلیمانی و بر مبنای پایان نامه ی کارشناسی ارشد توسط یکی از دانشجویان  دانشگاه پیام نور استان اصفهان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی ،در این  وبینار حجت الاسلام کاردان پور دانشجوی کارشناسی ارشد مرکز شاهین شهر با توجه به مولفه هایی که در پایان نامه خود به عنوان سرفصل تعریف نموده بود به بیان ویژگی های مدیریتی سردار دل ها پرداخت.
سپس دکتر کرباسی استاد راهنمای پایان نامه وی به بیان جایگاه ویژه ی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در بین مجاهدین منطقه به ویژه مجاهدین کشور افغانستان پرداخت.
در خاتمه این مراسم دکتر محمدی استاد مشاوری پایان نامه این دانشجو را به عهده داشت در سخنانی به ابعاد مختلف مکتب این شهید عزیز اشاره نمود.