آموزش
1402/6/18 شنبه
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور خبر داد:
آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه پیام نور از امروز

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: زمان و نحوه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی سال تحصیلی 1403-1402 این دانشگاه اعلام شد.
محسن حیدری مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری 1402-1403 به صورت غیر‌حضوری انجام می‌شود، گفت: پذیرفته‌شدگان لازم است با مراجعه به سامانه گلستان به آدرس https://reg.pnu.ac.ir ازامروز 18 لغایت 22 شهریور نسبت به ثبت نام غیرحضوری خود اقدام کنند.
وی افزود: پذیرفته شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت ذکر شده در زمان ثبت نام) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.
حیدری درباره مدارک لازم برای ثبت نام غیرحضوری گفت: پذیرفته شدگان لازم است اسکن مدارک مشخص کننده در سایت گلستان را با حجم هر تصوير حداكثر 250 كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg بارگذاری کنند.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور همچنین گفت: کلیه دانشجویان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهریه ثابت هستند و در صورت عدم پرداخت، امکان انجام انتخاب واحدآنها مقدور نخواهد بود.

لازم به ذکر است دانشجویان ازتاريخ 1402/06/19 الي  1402/06/29 نيز با مراجعه حضوري به مركز محل پذيرش نسبت به ارائه اصل مدارك اقدام نماييد.