آموزش
1401/10/7 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور خبر داد:
آمادگی دانشگاه پیام نور برای پذیرش 5 هزار دانشجوی افغان تا مهر 1402

رئیس دانشگاه پیام نور در مصاحبه با واحد مرکزی خبرگفت: این دانشگاه تا مهر 1402 آماده است 5 هزار دانشجوی افغانستانی را در دوره های آموزش حضوری و 50 هزار دیگر از آنان را به صورت غیرحضوری و آموزش الکترونیکی با ارائه مدرک معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران پذیرش کند.
دکتر تقی زاده پیرامون جزییات ثبت نام دانشجویان دختر افغانستانی در این دانشگاه گفت: تحصیل و آموزش جزو حقوق دختران است و محدودیتی در ثبت نام دختران افغانستانی در این دانشگاه نداریم و دختران  افغانستانی می توانند بر اساس علاقه خود در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تحصیل حضوری و از راه دور مشغول شوند.
رئیس دانشگاه پیام نور هممچنین تاکید کرد: شهریه دانشگاه پیام نور نسبت به باقی دانشگاه های ایران 25 درصد کمتر است و بر اساس تصمیم گرفته شده در هیات امنای دانشگاه پیام نور در رابطه با دانشجویان دختر افغانستانی نیز مثل دانشجویان ایرانی همین میزان شهریه اعمال خواهد شد.